المكونات الوصفه كيلو دقيق ١٠٠جرام سكر ٥٠ جرام زيت ٢٠ جرام ملح ٢٠ جرام محسن ٥.٥ مياة خطوات تنفيذ الوصفه ١_يضاف الدقيق والمكونات والمياة فى ماكينه العجين ٤ بطيء ٨ سريع ملمس العجين يكون طرى ٢_يقطع العجين إلى ٥٠ جرام ويلف على كورة صغير يقسم الكميه يضاف على الوجه سمسم وزعتر طريقه الطبخ ١_يتم تسخين الفرن على درجه حرارة ٢٤٠ درجه لمدة ١٥ دقيقه درجه الحراره ١٨٠ شكر لكم متابعينا الكرام انتظرونا فى وصفه جديدة
اسرار#طريقه عمل باستا الشيف مصطفى باخضار والدجاج والصوص الايطالى
اسرار#طريقه عمل باستا الشيف مصطفى باخضار والدجاج والصوص الايطالى
المكونات
معلقه زيت معلقه بصل
معلقه كرفس ٣٠ جرام فلفل اخضر
٣٠ جرام طماطم ٣٠ جرام سبانخ
معلقه ثوم معلقه بقدونس
معلقه ملح وفلفل
وشطه ٨٠ جرام دجاج
٨ورقات ريحان
تعليقات
إرسال تعليق